3000 TL Üzeri Ücretsiz Kargo

tesa® Powerbond İÇ MEKAN Çift Taraflı Montaj Bandı 1,50m x 19mm Şeffaf 55743 (1033672)

Marka : TESA

tesa® Powerbond ŞEFFAF

Ana özellikler

  • Cam ve şeffaf nesneler için idealdir
  • Kristal berraklığında ve ekstra ince
  • 10 cm'lik bant başına 2 kg 1 taşıyabilir

1 Cam, fayans, alçı, tahta ve çoğu plastiğe tutunabilir

Ürün tanımı

tesa® Powerbond® ŞEFFAF, tüm pürüzsüz ve yeterince sağlam yüzeylerde hızlı, güvenli ve kalıcı bir tutuş sağlamak üzere tasarlanmıştır. Kristal berraklığında ince cam, ayna, fayans, ahşap ve çoğu plastiğin yapıştırılması için uygundur. İdeal koşullarda ve doğru kullanım ile 10 cm'lik bir şerit, 2 kg'a kadar bir ağırlığı tutmak için yeterlidir. Kolay kullanım sağlar.Tek ihtiyacınız olan bir makastır.

tesa Powerbond® ŞEFFAF , cam gibi saydam ve sert iç mekan yüzeylerinde kalıcı sabitleme için tasarlanmıştır. Pratik olarak görünmezdir.
 

Uygulanması - Adım adım

1. Mümkün olan en iyi yapışmayı elde etmek için, nesneyi ve yüzeyleri bir fırça veya tüy bırakmayan bir bez ve mavi ispirto gibi silikon içermeyen bir temizleyici kullanarak temizleyin. Yüzeyler uygulama öncesinde kuru olmalıdır.
2. İki yüzeyden pürüzlü olanına tesa Powerbond® ŞEFFAF bandı uygulayın.
3. Bant nesnenin tüm uzunluğu boyunca dikey şeritler halinde uygulanmalıdır. Yükün büyük kısmı üst kısma uygulandığından, buraya ekstra kısa uzunlukta bantlar uygulanmalıdır.
4. En az beş saniye süreyle tesa Powerbond® ŞEFFAF bandı tüm yüzeyine sıkı bir baskı ile uygulayın. Yapışmayı etkileyebileceğinden, açıkta kalan yapışkan yüzeyine dokunmamaya dikkat ederek koruyucu örtüyü çıkarın.
5. Son olarak, en az 5 saniye baskı uygulayarak nesneyi yerine bastırın.
 

Tek ihtiyacınız makastır

tesa Powerbond® ŞEFFAF bant cam gibi saydam ve sert yüzeyler üzerinde kullanılmak üzere üretilmiştir. Bu çift taraflı bant sayesinde herhangi bir alet gerekmeden kendi monyajınızı yapabilirsiniz. İdeal koşullarda doğru kullanım ile tek bir 10 cm'lik şerit 2 kg'ı tutabilir. Cam, pencere veya akrilik gibi matkap ya da çekiç kullanımının bir seçenek olmadığı yerler için mükemmel bir çözümdür. Kalıcı şekilde duvara nesneleri sabitlemek için ihtiyacınız olan şeyler sadece bir makas ve banttır.
 

Çıkarılması

tesa Powerbond® ŞEFFAF, kalıcı bir sabitleme için tasarlanmıştır ve çıkarılmaz. Çıkarmanız gerekirse, yavaşça yüzeye paralel şekilde ve dikkatlice yırtın.

Son Baktığınız Ürünler
 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR